top of page

Bo Plans profil

Bo Plan ApS er et tømrer- og snedkerfirma beliggende lidt uden for Vejen. Vi startede i 1995 som et lille firma med special i tømrer- og snedkeropgaver.

Siden starten har vi været i rivende udvikling og har i dag et solidt team på 8 mand, som hver har ansvar for egne arbejdsområder. Således har vi en dynamisk struktur, som gør, at vi kan rykke hurtigt ud til serviceopgaver.  Firmaets udvikling har også medført, at vi i dag har mulighed for og erfaring med at løfte større opgaver sammen med en række samarbejdspartnere. Vi løser både opgaver i total- og fagentreprise.

Bo Plan_Profil film

Se klippet her...

HØJESTE KREDITVÆRDIGHED

Bo Plan er AAA_GULD-rated

Bo Plan ApS har været AAA siden 10.7.2008.
Når et firma har været AAA i over 10 år, opnår virksomheden den fornemme titel AAA-guld, som er den højeste kreditværdighed. Det er der kun et fåtal af virksomheder, der pt. har opnået.

Virksomheder vurderes af Bisnode, som er Nordens ældste og bedst etablerede kreditvurderingssystem. Ratingen viser en virksomheds kreditværdighed og bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

Kom tættere på Bo Plan

Håndværk
Kvalitet
Totalentreprise

NB! Ophavsretten over al materiale fra dette website www.bo-plan.dk, tilhører uden undtagelse Bo Plan ApS

Bo Plan Aps        -         Hafdrupvej 4A, 6600 Vejen          -          T: 7558 8016 / M: 2145 6718          -         info@bo-plan.dk

Grafik & webdesign: KG Marketing - www.facebook.com/kgmarketingdk - lykke@kastbjerg.eu

bottom of page